logo

Anslut befintligt batteri

Anslut ditt befintliga batteri och få en passiv inkomst

Har du redan ett batteri din fastighet? Då kan vi hjälpa dig att ansluta det till kraftnätet så att det bidrar till effektbalanseringen. Detta gör att du får en passiv extrainkomst som betalas ut på regelbunden basis.

Tjäna pengar på ditt batteri tillsammans med oss!

Kontakta oss idag så ser vi tillsammans över möjligheterna och uppskattad avkastning.

Steg 1

Kontakta oss

Är du intresserad av att ansluta ditt befintliga batteri? Hör av dig till oss så tar vi tillsammans med dig reda på om det är kompatibelt för att ansluta sig.

Steg 2

Batteriet ansluts

Om batteriet är kompatibelt så ansluter vi det och installerar en mätare. Mätaren gör att du i realtid kan följa produktionen och inkomsterna. Om batteriet inte är kompatibelt kan vi självklart hjälpa dig med en installation av ett nytt batteri.

Steg 3

Pengarna börjar ticka in

Så fort batterilagret anslutits till kraftnätet används det för att bidra till effektbalanseringen. I samband med detta börjar din ekonomiska ersättning betalas ut.

Uppskattad årsersättning 2023

0 kr

50 kW energilager

0 kr

100 kW energilager

0 kr

150 kW energilager

Få betalt för att bidra till balansen

För att hålla elnätet i stabil balans behövs en batterireserv som kan reglera både mottagning och överföring av energi. Voltlys batterier bidrar till att säkerställa en jämn balans. Eftersom Svenska Kraftnät inte har kapaciteten på egen hand betalar de en ersättning till alla deltagare för sina bidrag till detta system. Ditt batteri resulterar alltså i att du får regelbundna utbetalningar!

Hör av dig direkt för att ansluta

Vi är specialiserade inom effektbalansering och kan hjälpa dig att koppla upp ditt batteri på ett korrekt sätt samt att installera en mätare så att du kan följa intäkterna i realtid. Hör av dig direkt för att komma igång!