logo

Nytt batterilager

Kom igång med effektbalansering – köp ett nytt batterilager

Vill du skaffa en passiv inkomst genom att bidra till att effektbalansera det svenska kraftnätet? Har du inget befintligt batteri? Då kan du höra av dig till oss Voltly direkt för inköp, leverans och installation. Vi säljer högkvalitativa batterilager som genererar fina extrainkomster.

Steg 1

Gratis offert

Vi erbjuder gratis offerter på samtliga tjänster i vårt utbud. Hör av dig till oss och beskriv kortfattat hur du vill komma igång så hjälper vi dig med allt från att välja batteri till att installera det och koppla upp en mätare.

Steg 2

Börja effektbalansera

När batteriet är på plats och mätaren är uppkopplad så ansluter vi batterilagret till svenska elnätet så att det kan bidra till effektbalanseringen. Så snart batteriet är uppkopplat börjar det generera inkomster.

Uppskattad årsersättning 2023

0 kr

50 kW energilager

0 kr

100 kW energilager

0 kr

150 kW energilager

Varför får man utbetalningar?

Så fungerar det

Allt mer elektricitet används i Sverige vilket ställer högre krav på elnätet. För att nätet ska kunna fungera korrekt krävs jämvikt mellan produktion och förbrukning, vilket är en utmaning eftersom olika mängder el används under olika tidpunkter på dygnet. Lösningen på detta är att effektbalansera genom batterilager. Svenska Kraftnät har ökat sin finansiering till effektbalansering kraftigt och betalar ut ersättning till de aktörer som kan tänka sig bidra till systemet.

Vi kopplar upp ditt batteri

Som fastighetsägare är det en klok investering att investera i ett batterilager för att kunna bidra till systemet och få ekonomisk avkastning. Voltly specialiserar sig på att sälja och installera batterilager så tveka inte på att höra av dig till oss!