logo

Kom igång med effektbalansering

Köp och installation av nytt batterilager

Vill ni komma igång med effektbalansering? Har ni inget befintligt batteri? Tveka inte på att kontakta ossVoltly! Vi hjälper till med allt från att välja ett passande batteri till att ta hand om installationen och uppkopplingen mot Svenska Kraftnät. Bland våra kunder som börjat tjäna pengar på effektbalansering återfinns bland annat bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Läs mer nedan om hur det går till.

Steg 1

Kontakta oss

När ni vill införskaffa ett batterilager kan ni höra av er till oss direkt. Berätta kortfattat om era förutsättningar så skräddarsyr vi en offert inom 24 timmar. Har ni några frågor så hjälper vi självklart till att reda ut dessa.

Steg 2

Leverans och installation

När ni hittat ett batterilager ni känner passar era behov och önskemål så ser vi till att leverera och installera det. I samband med detta kopplar vi även en mätare till batteriet så att ni kan följa produktion och intäkter i realtid.

Steg 3

Ni tjänar pengar automatiskt

Så fort vi kopplat ert batteri till Svenska Kraftnät börjar ni tjäna pengar automatiskt. Så enkelt är det att komma igång. Ta kontakt med oss direkt för att få en skräddarsydd offert!

Uppskattad årsersättning 2023

0 kr

50 kW energilager

0 kr

100 kW energilager

0 kr

150 kW energilager

Varför får man betalt?

Få betalt genom att hjälpa till med balanseringen

Ett fungerande elnät måste vara i balans, vilket är svårt att uppnå eftersom vi förbrukar olika mycket elektricitet under olika tider på dygnet. Lösningen på detta är i form av så kallade effektreserver. Genom att skaffa en effektreserv, det vill säga ett batterilager hjälper ni till med balanseringen av det svenska elnätet och det är detta Svenska Kraftnät belönar i form av ekonomisk ersättning.

Hur fungerar det?

Vi installerar och ansluter ert batteri

ViVoltly är specialister inom området och hjälper er med både installationen och uppkopplingen av ert batteri. Kontakta oss direkt för att komma igång!