logo

Öka intäkterna för er bostadsrättsförening

Hyr ut en del av er fastighet

Är ni ute efter en möjlighet till att öka era intäkter i er bostadsrättsförening? Då kan vi omvandla era oanvända utrymmen till en inkomstkälla på ett smidigt sätt! Genom att hyra ut en liten del av er fastighet till Voltly kan vi placera ett batterilager som hjälper till med effektbalanseringen av det svenska kraftnätet. Det enda ni behöver göra är att anmäla ert intresse och inom 24 timmar kommer vi att kontakta er med mer information! 

Steg 1

Hör av er till oss

Om ni är intresserade av att hyra ut en del av er fastighet kan ni höra av er till oss direkt. Vi berättar mer i detalj om hur det fungerar och hur upplägget för ersättning ser ut. Därefter tar vi oss en titt på er fastighet för att säkerställa att den uppfyller kraven. 

Steg 2

Installation

Om fastigheten uppfyller de efterfrågade kraven så installerar vi batterilagret. Så fort installationen är färdig bidrar batteriet till att effektbalansera Sveriges elnät, samtidigt som ni tjänar pengar! Er avkastning kan ni sedan använda till allt från hyressänkningar till underhåll av fastigheten.

Varför gör vi det här?

Vi har behov av utrymme – ni får betalt!

För att garantera konstant balans i elnätet krävs en effektreserv som både kan ta emot och skicka energi. Svenska Kraftnät handlar dagligen elektricitet från Voltlys batterier för att upprätthålla balansen i effektfördelningen. På grund av den ökade efterfrågan har vi ett ökat behov av utrymme att placera våra batterilager. I gengäld betalas ersättning till alla som deltar och bidrar till detta system. 

Vill ni hellre skaffa eget batterilager?

Om ni vill göra en större investering som även innebär högre avkastning så kan ni investera i ett eget batterilager. Även detta hjälper vi gärna till med. Kontakta oss direkt för mer information!