logo

Öka dina inkomster genom att arrendera din mark till Voltly

Äger du mark och är intresserad av att öka dina inkomster? Då kan du arrendera din mark till oss på Voltly! Vi investerar i batterilager runtom i Sverige som bidrar till att stabilisera det svenska elnätet genom att kopplas upp till den svenska effektreserven. Bra för både Sveriges elförsörjning och för din plånbok alltså!

Steg 1

Hör av dig till oss

Ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur det går till och vad som krävs för att marken ska vara lämplig för att ha en batterianläggning.

Steg 2

Leverans och installation

Om din mark lämpar sig för en installation ser vi till att leverera och installera batterilagret. Vi erbjuder en sömlös och trygg process, från början till slut. Så fort batteriet är uppkopplat börjar du tjäna pengar!

Vad får du betalt för?

För att garantera stabilitet i Sveriges elnät krävs en reserv av effekt som kan både ta emot och leverera effekt till nätet. Varje dag köper Svenska Kraftnät effekten från batterierna vi på Voltly installerar för att balansera nätet. Som ersättning utbetalas ersättning till deltagare som bidrar till detta. Genom att arrendera din mark blir du alltså en del av lösningen på Sveriges energiförsörjningsutmaningar!

Vill du skaffa en egen anläggning?

Om du istället vill investera i en egen batterianläggning kan vi självklart hjälpa dig med det också. Hör av dig till oss för att få mer information!