logo

Köpa batterilager

Få extraintäkter genom att köpa ett batterilager

Att skaffa ett batterilager är ett utmärkt sätt att få extrainkomster samtidigt som du bidrar till Sveriges omställning till grön energi. Hör av dig till oss på Voltly om du vill köpa ett batterilager. Vi är en betrodd återförsäljare som kan hjälpa dig att hitta ett batterilager som passar dina önskemål och behov. Nedan kan du läsa mer om hur proceduren går till.

Steg 1

Kontakta oss

Hör av dig till oss direkt och berätta kortfattat vad du vill göra. Oavsett om du vill arrendera din mark eller köpa ett batterilager kan vi hjälpa dig och förse dig med all nödvändig information. Efter att ha ställt ett antal frågor skickar vi en kostnadsfri offert.

Steg 2

Installation

När du bestämt dig för ett batteri kan vi ta hand om både leveransen och installationen. Vi ser till att allt fungerar som det ska och ansluter batteriet till kraftnätet så att batteriet kan börja generera inkomster.

Steg 3

Passiv inkomst

När batterilagret är anslutet börjar inkomsterna ticka in. Eftersom du är med och bidrar till att stabilisera elnätet får du regelbundna utbetalningar av Svenska Kraftnät. Vi installerar även en mätare på ditt batteri kan du följa inkomsterna live.

Uppskattad årsersättning 2023

0 kr

50 kW energilager

0 kr

100 kW energilager

0 kr

150 kW energilager

Hur går det till?

Att effektbalansera innebär att man bidrar till att skapa balans i det svenska elnätet. Eftersom olika mängder el förbrukas beroende på vilken tid på dygnet och vilken årstid det är används batterilager för att skapa jämvikt. På grund av det stora behovet har Svenska Kraftnät de senaste åren ökat sina utbetalningar åt aktörer som vill hjälpa till med detta genom att skaffa en batterianläggning.

Vi ser till att koppla upp ditt batteri

Effektreserven används alltså för att stabilisera Sveriges elnät. ViVoltly specialiserar oss på att installera och koppla upp batterier till reserven. Det resulterar i att du får en passiv inkomst, samtidigt som kraftnätet blir stabilare!