logo

Maximera energieffektivitet och ekonomisk vinst med oss!

Välkommen till Voltly – där vi omdefinierar energilagring för en hållbar framtid. Som ledande i utvecklingen av Sveriges största virtuella kraftverk, specialiserar vi oss på att integrera och optimera användningen av batterilagring och solcellsteknik. Vårt mål är att revolutionera hur energi genereras, lagras och förbrukas, vilket gör det möjligt för våra kunder att uppnå en hög grad av energieffektivitet och ekonomisk vinst.

Vår vision på Voltly är att ge dig kontroll över din energiförvaltning genom att tillhandahålla toppmoderna energilagringslösningar. Genom att investera i våra system för batterilagring, kan du inte bara spara överskottsenergi från dina solceller för senare användning, utan också dra nytta av optimerad energiförbrukning baserad på realtidsdata och analys. Denna smarta integration av teknologi resulterar i minskade energikostnader och en snabb återbetalning av din initiala investering.

Våra anpassade lösningar är designade för att möta unika behov hos olika kundtyper – från enskilda hemägare med solceller till större fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med laddstationer. Genom att ansluta din energiinfrastruktur till vårt virtuella kraftverk, bidrar du till ett större nätverk som är direkt anslutet till Svenska Kraftnäts stöd- och balansmarknad. Detta samarbete säkerställer inte bara att du får ersättning för din energiproduktion utan också att du aktivt bidrar till en mer resilient och hållbar elmarknad i Sverige.

På Voltly är vi passionerade om att driva innovation och hållbarhet inom energibranschen. Vårt team av experter arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra våra energilagringssystem, för att säkerställa att de inte bara möter, utan överträffar dagens och framtidens behov. Med Voltly får du inte bara tillgång till avancerad teknik, utan också en partner som är engagerad i din långsiktiga framgång och välbefinnande.

Tillsammans kan vi transformera energimarknaden, kilowatt för kilowatt. Kontakta oss för att börja din resa mot en mer hållbar och ekonomiskt fördelaktig energiframtid med Voltly.