logo

Investera i ett batterilager och börja tjäna pengar

ViVoltly är en helhetsleverantör som hjälper dig att komma igång och skaffa ett batterilager så att du både kan tjäna pengar och vara med och bidra till att förbättra Sveriges elnät. Vi hjälper till med allt, från installation till uppkoppling mot kraftnätet.

Steg 1

Kontakta oss

Ta kontakt med oss direkt för att komma igång. I samband med detta berättar vi mer om hur det fungerar samt beskriver i detalj hur installationen kommer gå till.

Steg 2

Installation

När du i samråd med oss valt ett passande batteri så tar vi hand om både leveransen och installationen. Våra montörer ger dig all nödvändig information och skulle några frågor dyka upp längs vägen kan du självklart höra av dig till oss.

Steg 3

Börja tjäna pengar

Så fort batterilagret är uppkopplat börjar du tjäna pengar eftersom du bidrar till balanseringen av det svenska kraftnätet. Pengarna utbetalas automatiskt på regelbunden basis av Svenska Kraftnät.

Uppskattad årsersättning 2023

0 kr

5 kW energilager

0 kr

10 kW energilager

0 kr

15 kW energilager

Varför kan man få betalt?

Du hjälper till att balansera kraftnätet

För att säkerställa att strömförsörjningen alltid är i balans krävs en kraftreserv som kan ta emot och skicka elektricitet i elnätet beroende på hur behoven ser ut för stunden. Elen från batterier som kopplats upp köps på daglig basis av Svenska Kraftnät för att se till att balans råder. Som tack för att man har ett batteri och hjälper till får man ekonomisk ersättning.

Vi säkerställer att ditt batteri kopplas upp

Vi är specialister när det kommer till att installera och koppla upp batterier mot kraftnätet. Ta kontakt med oss Voltly idag för att komma igång!