logo

Ny inkomstkälla för din fastighet

Hyr ut en del av din fastighet till oss

Vill du utnyttja utrymmet i din fastighet på bästa sätt och få en ny inkomstkälla? Då kan du hyra ut en del av din fastighet till ossVoltly! I vår vision att bygga Sveriges största kraftnät är vi ständigt på jakt efter utrymme där vi kan placera våra batterilager och nu är vi öppna för intresseanmälningar för dig som vill bidra och få betalt för det! 

Steg 1

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att hyra ut ett litet utrymme i din fastighet kan du göra en intresseanmälan redan idag. Vi återkopplar så snart vi kan och kommer då ställa ett antal frågor för att kartlägga fastighetens förutsättningar. I samband med detta berättar vi även mer om upplägget för ersättning.

Steg 2

Vi installerar vårt batterilager

Om din fastighet uppfyller rätt krav för att kunna hushålla ett batterilager så går vi vidare i processen. Vi genomför en säker installation och kopplar upp en mätare till batteriet. Så fort batteriet är på plats har du en extrainkomst!

Hur fungerar det?

Ni står för utrymmet – vi står för effektbalanseringen

Eftersom mer och mer elektricitet används i Sverige har behoven av effektbalansering av elnätet ökat. Det är helt enkelt viktigt att ständigt ha jämvikt mellan produktion och förbrukning för att nätet ska fungera på rätt sätt. För att möjliggöra detta satsar Svenska Kraftnät på batterilager. Vi på Voltly är experter inom detta område och behöver mer utrymme för att installera våra batterier och det är här du som fastighetsägare kommer in i bilden. Du bidrar alltså till att förbättra Sveriges elförsörjning, samtidigt som du får betalt för det!

Installera eget batterilager

Om du hellre vill satsa på ett eget batterilager kan vi hjälpa till med detta också. Hör av dig till oss idag så berättar vi mer om hur det går till!