logo

Arrendera din mark och tjäna pengar genom att effektbalansera

För dig som äger mark erbjuder vi möjligheten att arrendera marken eller att investera i ett eget batterilager.

Uppskattad årsersättning 2024

0 kr

50 kW energilager

0 kr

100 kW energilager

0 kr

150 kW energilager

Arrendera mark

Vill du hjälpa Sverige att ställa om till grön energi och samtidigt tjäna pengar? Äger du mark med en elanslutning på minst 160A? Då kan du höra av dig till oss på Voltly! Vi kan både hjälpa dig att installera en egen batterianläggning och koppla upp den till kraftnätet, alternativt att arrendera marken. Ta kontakt med oss för att komma igång!

Skaffa en batterianläggning

Vi hjälper dig att göra din mark till en inkomstkälla genom att installera en batterianläggning. Med oss går processen tryggt och smidigt till och inom en månad kan du vara igång och få garanterad avkastning på din investering. Få in en offert direkt genom att höra av dig till oss!

Vi ansluter batteriet till effektreserven

Effektreserven används för att stabilisera Sveriges elnät. Behovet av batterilager ökar kraftigt i takt med elektrifieringen av Sverige och vi på Voltly specialiserar oss på att installera och ansluta batterilager till effektreserven. Detta leder till att du får en ny inkomstkälla samtidigt som kraftnätet blir stabilare!

Hur fungerar det?

Effektbalansering är en metod för att skapa balans i det svenska elnätet. Eftersom olika mängder el konsumeras under olika tider på dygnet används batterianläggningar för att skapa jämvikt. Svenska Kraftnät har de senaste åren ökat finansieringen åt aktörer som vill hjälpa till med detta genom att skaffa en batterianläggning.

En tjänst för miljön och plånboken

Att effektbalansera är inte bara bra eftersom det kan ge dig extrainkomster. Det är även viktigt för att skapa ett miljövänligare Sverige. Att elektrifiera samhället har en positiv inverkan för miljön och en förutsättning för att kunna göra det är genom att effektbalansera. Hör av dig till oss idag för att vara med och bidra till ett grönare Sverige!

Fungerande infrastruktur

Batterilager bidrar till att stärka den svenska infrastrukturen så att elnätet fungerar som det ska.

Förnybar energi

Effektbalanseringen bidrar även till omställningen till gröna energikällor då ett välfungerande elnät är en förutsättning för detta.

Intresserad av att tjäna pengar tillsammans med oss?

Kontakta oss idag så hittar vi det bästa upplägget just för er!