logo

Skaffa en extra inkomstkälla genom att effektbalansera

Genom att hjälpa till med balanseringen av det svenska kraftnätet tjänar du pengar och gör en tjänst för miljön.

Uppskattad årsersättning 2024

0 kr

50 kW energilager

0 kr

100 kW energilager

0 kr

150 kW energilager

Har du redan ett batterilager?

Om du redan har ett befintligt batterilager så kan vi Voltly hjälpa till med processen att ansluta det till Svenska Kraftnät så att du kan börja tjäna pengar. Kontakta oss direkt så hjälper vi dig med detta. Du kan därefter se dina inkomster i realtid.

Vill du installera ett nytt batterilager?

Om du inte redan har ett batterilager kan vi ta hand om hela processen, från leverans och installation till anslutning till kraftnätet. Hör av dig till oss direkt så berättar vi mer i detalj om hur det går till. Med oss kan du alltid förvänta dig en trygg och smidig procedur.Formulärets överkant

Vad gör Voltly?

Vi kopplar batterilager till det svenska kraftnätet

Voltly möjliggör för företag, markägare och andra aktörer att koppla sina batterier till Svenska Kraftnät för att på så sätt tjäna pengar. Kontakta oss direkt för att komma igång! 

Varför behövs effektbalansering?

Genom effektbalansering uppnås stabilitet i elförsörjningen

Ökad användning av elektricitet har lett till ett ökat tryck på det svenska kraftnätet. Eftersom olika mängder elektricitet konsumeras under olika tider på dygnet behövs dock metoder för att jämna ut och stabilisera produktionen och förbrukningen. Detta gör vi genom effektbalansering i form av batterilager.

Eftersom Svenska Kraftnät är i stort behov av hjälp med effektbalanseringen betalar de ut ersättning till de som vill vara med och bidra. Du gör alltså inte bara en tjänst för klimatet och Sverige, du tjänar även pengar! 

Kom igång direkt

Kontakta oss

Hör av er till oss och berätta kortfattat om ert intresse. Vi ställer ett antal kompletterande frågor för att få full information.

Vi installerar batteriet

Vi föreslår ett batterilager som passar väl med era förutsättningar. Därefter sköter vi hela proceduren som innefattar leverans, installation och uppkoppling.

Ni börjar tjäna pengar

Så fort ni är anslutna kan ni följa er avkastning i realtid!

En investering i ett grönare Sverige

Elektrifieringen av Sverige går i snabb takt vilket sätter högt tryck på kraftnätet. För att säkerställa en grön framtid och en hållbar planet är elektrifieringen nödvändig och en grundförutsättning för att det ska kunna vara möjligt är ett stabilt kraftnät. Genom att vända dig till oss Voltly för att installera ett batterilager och koppla det till kraftnätet gör du en tjänst både för miljön och din egen plånbok!

Fungerande infrastruktur

Batterilager bidrar till att stärka den svenska infrastrukturen så att elnätet fungerar som det ska.

Förnybar energi

Effektbalanseringen bidrar även till omställningen till gröna energikällor då ett välfungerande elnät är en förutsättning för detta.

Intresserad av att tjäna pengar tillsammans med oss?

Kontakta oss idag så hittar vi det bästa upplägget just för er!