logo

SMOOTH WAY TO ELECTRIC

Tillsammans bygger Vi Sveriges största virtuella kraftverk. Vi välkomnar alla att ansluta sig och få ersättning av Svenska kraftnät. Tillsammans tar vi tillbaka elmarknaden, kilowatt för kilowatt!

Uppskattad årsersättning 2023

0 kr

50 kW energilager

0 kr

100 kW energilager

0 kr

150 kW energilager

Anslut befintligt batteri

Har ni redan ett befintligt batteri? Då kan vi koppla upp det mot det svenska kraftnätet. Kontakta oss idag för att komma igång!

Installera ett nytt batteri

Har ni inget befintligt batteri och är intresserade av att börja tjäna pengar på effektbalansering? Ta kontakt med oss direkt så hjälper vi till med allt från leverans till installation av ett nytt batterilager.

Arrendera en del av din mark

Vill du öka inkomsterna på marken du äger? Då kan du arrendera en del av den till oss! När du arrenderar marken är du med och bygger Sveriges största virtuella kraftverk genom att låta oss installera ett batterilager på marken.

Hyr ut utrymme i fastigheten

Har ni utrymme i er fastighet som inte kommer till användning? Då kan ni hyra ut en del av utrymmet till oss. Vi använder sedan utrymmet för att installera ett batterilager så att vi kan bidra till ett välfungerande svenskt kraftnät.

Kom igång direkt

Kontakta oss

Hör av er till oss och berätta kortfattat om ert intresse. Vi ställer ett antal kompletterande frågor för att få full information.

Vi installerar batteriet

Vi föreslår ett batterilager som passar väl med era förutsättningar. Därefter sköter vi hela proceduren som innefattar leverans, installation och uppkoppling.

Ni börjar tjäna pengar

Så fort ni är anslutna kan ni följa er avkastning i realtid!

Vad gör Voltly?

Vi kopplar batterilager till det svenska kraftnätet

Vi är specialister på att installera och ansluta batterier till det svenska kraftnätet. Detta säkerställer en stabil energiförsörjning och är en förutsättning för omställningen till grön energi.

Varför behövs effektbalansering?

Genom effektbalansering uppnås stabilitet i elförsörjningen

Ökad användning av elektricitet har lett till ett ökat tryck på det svenska kraftnätet. Eftersom olika mängder elektricitet konsumeras under olika tider på dygnet behövs dock metoder för att jämna ut och stabilisera produktionen och förbrukningen. Detta gör vi genom effektbalansering i form av batterilager.

Eftersom Svenska Kraftnät är i stort behov av hjälp med effektbalanseringen betalar de ut ersättning till de som vill vara med och bidra. Du gör alltså inte bara en tjänst för klimatet och Sverige, du tjänar även pengar! 

Varför är batterilager en klok investering?

Behoven växer i snabb takt

Behoven av effektbalansering ökar i stadig takt och Svenska Kraftnät investerar stora summor i effektbalansering. Sedan år 2020 har de ökat sina utbetalningar med omkring 40% per år, från omkring 1,2 miljarder kr år 2020 till mer än 6 miljarder kr år 2023. Den stora efterfrågan har helt enkelt resulterat i ökad finansiering eftersom batterilager är nödvändiga för att balansera kraftnätet. Var med på resan genom att kontakta oss direkt!

Kom igång och tjäna pengar på att effektbalansera

Ta del av regelbundna utbetalningar genom att ansluta dig till effektreserven

Investera i en grön svensk framtid

Att bidra till att effektbalansera det svenska kraftnätet är inte bara fördelaktigt för din plånbok. Det är även en investering i ett grönt Sverige. En förutsättning för att kunna ställa om till förnybara energikällor är ett välfungerande kraftnät, du gör med andra ord en insats för klimatet genom att ansluta dig!

Fungerande infrastruktur

Batterilager bidrar till att stärka den svenska infrastrukturen så att elnätet fungerar som det ska.

Förnybar energi

Effektbalanseringen bidrar även till omställningen till gröna energikällor då ett välfungerande elnät är en förutsättning för detta.

Intresserad av att tjäna pengar tillsammans med oss?

Kontakta oss idag så hittar vi det bästa upplägget just för er!

För markägare

Har du mark och är intresserad av att satsa på miljövänlig energi och samtidigt tjäna pengar? Då kan du kontakta Voltly! Våra innovativa alternativ gör din mark ännu lönsammare. Genom att installera batterilager får du möjlighet att dra nytta av stödtjänster från Svenska Kraftnät vilket skapar en pålitlig och långsiktig inkomstkälla.

För bostadsrättsföreningar

Låt er bostadsrättsförening bli en föregångare inom hållbarhet och energieffektivitet. Genom att använda våra innovativa metoder kan ni inte bara öka era inkomster och stärka kassan utan även främja en mer hållbar användning av energi. Det blir en vinst för både ekonomin och miljön! 

För privatpersoner

Kom igång med effektbalansering så bidrar du till att stabilisera kraftnätet vilket ger dig en extra inkomst, samtidigt som du hjälper Sverige att ställa om till grön energi. Med Voltlys tekniska lösningar kan du dra fördel av prisvariationer inom el vilket förbättrar den ekonomiska effektiviteten för ditt hushåll. Dessutom ges du möjlighet att delta på lokal nivå på flexibla energimarknader och du kan även dra nytta av skattefördelar. Att investera i batterilager är en investering som ger avkastning inom flera områden. 

För företag

Stärk företagsekonomin och bli en föregångare inom hållbarhet genom att ansluta er till Voltly. Vi arbetar med er för att optimera nyttjandet av förnybar energi och minska driftskostnaderna genom effektbalansering och nyttjandet av prisvariationer på energimarknaden. Våra anpassade lösningar är utformade för att möta specifika behov för ditt företag vilket resulterar i nya inkomstkällor.